Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

H Γενική Συνέλευση της Θεοσοφικής Εταιρείας εν Ελλάδι και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου που είχαν προγραμματισθεί για την 29η Μαρτίου 2020, έπρεπε
να αναβληθούν λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid 19, και πραγματοποιήθηκαν τελικά την 5η Ιουλίου 2020.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη είναι το εξής:

Πρόεδρος: Αλέξανδρος Μπουσουλέγκας
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Γούτας
Γραμματέας: Βασίλειος Γκόργκας
Ταμίας: Γεώργιος Γκόργκας
Γραμματέας Εξωτερικού: Γεώργιος Καλογεράκης
Μέλη: Κυριακή Αντωνίου
Ειρήνη Κεφαλούδη
Ιωάννης Παπαναστασίου
Γεώργιος Στεφανής

Παρόλα τα περιοριστικά μέτρα στις συναθροίσεις, το Δ.Σ. έχει αρχίσει να συνεδριάζει κανονικά. Επίσης εκτός από τις ομιλίες, οι υπόλοιπες δραστηριότητές μας συνεχίζονται. Συνεχίζεται η έκδοση του Ιλισού και οι Θεοσοφικές Εκδόσεις. Όλα τα εκδοθέντα βιβλία διατίθενται στα βιβλιοπωλεία ή μπορούν να αποσταλούν στους ενδιαφερόμενους ταχυδρομικά.


Υπεύθυνη των Θεοσοφικών Εκδόσεων είναι η αδελφή Ιφιγένεια Κασταμονίτη (τηλ.6972094858).

 


 

Η Θεοσοφική Εταιρεία στην Ελλάδα λειτουργεί από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο. Από τα μέσα Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου είμαστε κλειστά.

Για να επικοινωνήσετε με τα γραφεία στην Ελλάδα, μπορείτε να το κάνετε τηλεφωνικά.

Αν ενδιαφέρεστε για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές μελών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Κάθε άλλη πληροφορία σχετικά με το έργο της Θεοσοφικής Εταιρείας στην Ελλάδα, το πρόγραμμα και τον σχεδιασμό της μπορεί να αποκτηθεί με τον ίδιο τρόπο. Εάν έχτε την ευκαιρία, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα με το πρόγραμμα της Θ.Ε. στην Ελλάδα και να μας επισκεφθείτε. Είστε ευπρόσδεκτοι, οι συναντήσεις μας είναι πάντα ανοικτές στο κοινό και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τηλέφωνο: +30 2103620702 -  6979864283 και 6977208156.

Διεύθυνση: Βουκουρεστίου 25, Αθήνα 10671, Ελλάς

*Τα γραφεία μας βρίσκονται στον 1ο όροφο

e-mails: 

Για γενικές πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Για πληροφορίες σχετικά με το περιοδικό της Θ.Ε. στην Ελλάδα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.