Η Θεοσοφική Εταιρεία στην Ελλάδα λειτουργεί από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο. Από τα μέσα Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου είμαστε κλειστά.

Για να επικοινωνήσετε με τα γραφεία στην Ελλάδα, μπορείτε να το κάνετε τηλεφωνικά.

Αν ενδιαφέρεστε για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές μελών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Κάθε άλλη πληροφορία σχετικά με το έργο της Θεοσοφικής Εταιρείας στην Ελλάδα, το πρόγραμμα και τον σχεδιασμό της μπορεί να αποκτηθεί με τον ίδιο τρόπο. Εάν έχτε την ευκαιρία, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα με το πρόγραμμα της Θ.Ε. στην Ελλάδα και να μας επισκεφθείτε. Είστε ευπρόσδεκτοι, οι συναντήσεις μας είναι πάντα ανοικτές στο κοινό και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τηλέφωνο: +30 2103620702  

Διεύθυνση: Βουκουρεστίου 25, Αθήνα 10671, Ελλάς

*Τα γραφεία μας βρίσκονται στον 1ο όροφο

e-mails: 

Για γενικές πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Για πληροφορίες σχετικά με το περιοδικό της Θ.Ε. στην Ελλάδα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.